Cuerpo Serrano: el projecte d’entrenaments virtuals amb el mètode d’en Carlos Serrano

L’emprenedor Carlos Serrano posa en marxa un projecte d’entrenament personal virtual basat en la comercialització d’assessoraments i rutines que condueixen als seus clients a una millora física i mental. En Carlos desenvolupa el seu mètode amb el nom comercial de Cuerpo Serrano i el seu canal de màrqueting i comunicació principal és a Instagram (@cuerposerrano)

Aquest emprenedor ofereix el seu propi mètode d’acompanyament personalitzat (el mètode Serraners) que inclou un pla d’alimentació i entrenament fet a mida amb suport i motivació perquè els seus clients aconsegueixin complir els seus objectius.

Com a membre de la Comunitat Mollet HUB, en Carlos va començar el seu projecte amb l’elaboració del model Canvas, l’eina visual que utilitzem al Mollet HUB per descriure, analitzar i desenvolupar models de negoci. Consisteix en un llenç en blanc, dividit en diferents caselles, on l’emprenedor i l’equip tècnic del Mollet HUB són capaços d’organitzar en diferents blocs la informació clau del projecte. Es tracta d’esbrinar i aprofundir en 9 blocs amb elements com la proposta de valor, els segments de clients, els canals de distribució, les activitats clau, els socis o la determinació de les fonts d’ingressos, entre d’altres.

Amb el model Canvas resolt es va fer evident la base general del projecte, que s’executa amb l’ús d’Instagram i on totes les observacions fetes a Canvas s’alineen per aconseguir una implementació coherent i arribar als objectius empresarials de l’emprenedor.

La proposta de valor d’en Carlos fixada al Canvas, basada en un model de servei flexible i d’atenció personalitzada, són el fil conductor en la creació i execució dels seus continguts. Aquests estan orientats a més al seu públic objectiu, al qual s’adapta la narrativa i composició visual del que publica en el seu dia a dia. L’audiència d’en Carlos valora l’autenticitat i la connexió emocional que es desprèn de les publicacions, els reels i els stories diaris a Instagram.

Per l’emprenedor és vital entendre com funciona Instagram, preparar una estratègia, dominar el procés de creació de continguts en format Reel i marcar-se un calendari de publicacions.

En un negoci purament digital, la transformació digital és un repte continu que inclou els seus reptes (com la necessitat d’estar en contínua formació o d’invertir en Apps i software), però al mateix temps és tot un món d’oportunitats.

Si tu també vols formar part de la Comunitat Mollet HUB i emprendre un nou projecte adreça’t al nostre equip a Mollet del Vallès. T’oferim assessorament individual i formacions i tallers per ajudar-te en el teu camí per emprendre. No oblidis seguir el projecte d’en Carlos a @cuerposerrano_