Àgora Psicopedagogia és el projecte de la Sandra: un nou espai de salut per a nens, joves i adults a Mollet.

Àgora Psicopedagogia ofereix atenció professional per a persones de totes les edats amb dificultats educatives, psicoeducatives i comunicatives. La metodologia de la Sandra, la propietària i especialista psicopedagoga, inclou avaluacions i tractaments personalitzats per a una àmplia gamma de necessitats, des de trastorns d’aprenentatge fins a problemes de comportament i emocions.

La Sandra treballa per millorar la qualitat de vida de les persones, potenciant les seves capacitats i oferint suport tant individual com familiar des del seu centre de recent obertura a l’Avinguda Calderó, 56 de Mollet. I ho fa mitjançant consultes individuals per a nens, joves i adults i també mitjançant diferents tallers.

Per donar-se a conèixer i difondre el seu projecte i serveis, ha creat una pàgina web que complementa amb un canal obert a Instagram amb el nom d’ @agorapsicopedagogia i a través del qual es poden seguir les seves actualitzacions.

Com a membre de la Comunitat Mollet HUB, la Sandra ha participat en diferents tallers formatius i activitats com el “fem xarxa” per presentar el projecte a altres persones emprenedores i connectar amb altres membres del teixit comercial de Mollet del Vallès.

A més, ha estat assessorada per part de l’equip del Mollet HUB en la revisió del seu Canvas per tal de definir un pla d’acció i estratègia que determini amb major precisió la seva segmentació de clients, els seus valors, la qualitat i forma del seus serveis i el seu compromís amb els clients i els usuaris dels seus serveis.

A través del seu canal d’Instagram la Sandra comparteix consells, recursos i reflexions relacionades amb l’educació, la psicopedagogia i el benestar emocional. En el seu dia a dia comparteix històries inspiradores, breus vídeos explicatius sobre temes rellevants per als seus clients, publicacions amb imatges motivadores i testimonis que inspiren.

Instagram és també el lloc des del qual impulsa els seus tallers d’estiu i les novetats del seu centre, entre aquestes la col·laboració amb una altra emprenedora en el món de la salut amb la qual treballa, oferint en un mateix espai també el servei de consulta de psicologia.

Per la Sandra, Instagram és una eina per educar, inspirar, connectar amb el seu públic i fidelitzar i atraure nous clients potencials. No oblidis visitar el seu centre a l’avinguda Calderó, 56 de Mollet o a Instagram @agorapsicopedagogia

Si tu també vols fer com ella i emprendre el teu projecte, participa en els nostres tallers i formacions al Mollet HUB i demana assessorament a l’equip quan ho necessitis.