Gelats artesans, te, cafès i productes de qualitat a KdCarol, al centre de Mollet

La Carolina és la propietària de KdCarol, una botiga de te i cafès d’alta qualitat i d’altres productes com gelats artesanals al centre de Mollet del Vallès, al carrer Gaietà Ventallo, 9, Local 1. La propietària de l’establiment té com a premissa oferir sempre la millor qualitat possible en cada tipus de producte que ven, i selecciona un a un els proveïdors i les varietats de cafè, té, gelats que posa a disposició del seu públic. Cada temporada d’estiu, la Carolina canvia la selecció de productes oferint gelats artesanals en més de 20 sabors diferents que destaquen per una baixa quantitat de sucre i per la seva cremositat. Completen l’oferta d’estiu l’orxata natural i els granissats clàssics.

La Carolina troba en les xarxes socials com Instagram (a través del seu canal @kdcarol) i en una botiga online que ella mateixa gestiona (a www.kdcarol.com), una molt bona oportunitat per connectar amb la seva comunitat i generar més visibilitat de la seva botiga i productes en el municipi.

En un món cada cop més digitalitzat, la Transformació Digital també canvia els processos de màrqueting i comunicació de les petites empreses com la de la Carolina. Per exemple, a través d’Instagram, la propietària pot compartir l’essència de la seva marca i la seva passió pels productes que ven no només per mantenir la visibilitat i estar en la ment d’aquells clients que ja la coneixen, sinó també per atraure l’atenció de nous.

Amb l’assessorament del Mollet HUB ha començat a donar-li forma al seu compromís amb les xarxes socials que consistirà a mantenir un ritme de publicacions sostingut, sense pics d’interès, i amb contingut que representi la seva varietat de productes i el que fa pels seus clients. Es tracta de mantenir el canal viu, assegurant una bona qualitat en cada imatge, reel i story compartida, interactuar amb els clients i construir relacions sòlides i significatives amb els seus clients i clients potencials.

La Carolina completa a més la seva aposta per la difusió digital dels seus productes i marca amb un ecommerce. KdCarol té la seva versió online de la botiga a l’enllaç www.kdcarol.com a través de la qual ven tota una gamma de productes de qualitat que també té disponibles físicament al seu centre a Mollet.

Com a membre de la Comunitat Mollet HUB, la Carolina participa en els assessoraments i tallers per millorar el seu procés de Transformació Digital i connectar amb altres persones emprenedores de la ciutat de Mollet del Vallès.

Si tu també vols formar part, aprendre i millorar la competitivitat del teu negoci vine i participa en els assessoraments o les formacions. T’esperem al Mollet HUB a l’Avinguda Jaume, I 32 i a Instagram a @mollethubinnova