Orígenes Nature: un projecte d’emprenedoria, decoració i mobiliari sostenible fet a mà

L’Ivan és el responsable del projecte d’emprenedoria Orígenes Nature, basat en els principis d’aprofitament i reciclatge de materials per la construcció de nou mobiliari i noves peces de decoració fetes en fusta.

La passió de l’Ivan és treballar la fusta, viure la natura, respectar els materials i reparar abans de llençar res. A més, disposa d’un taller de treball on té tot el que necessita per convertir la seva visió en realitat. Amb una combinació de destresa artesanal i creativitat, l’Ivan transforma materials com la fusta reciclada i altres elements naturals en peces úniques i funcionals.

El seu projecte, Orígenes Nature, ha començat a Instagram amb el compte @origenesnature des d’on comparteix el procés de creació i disseny de les seves peces i els esdeveniments als quals assisteix. A més, l’Ivan també fa col·laboracions amb altres persones emprenedores que es puguin complementar amb els seus serveis de mobles a mida i participa en diferents esdeveniments que li permeten mostrar les seves creacions.

El compromís d’aquest emprenedor amb la sostenibilitat no només es reflecteix en la seva elecció de materials, sinó també en la seva manera de gestionar el negoci. Actiu en les xarxes socials i en comunitats locals, busca inspirar i educar sobre l’art de la mobilitat sostenible i la decoració respectuosa amb el medi ambient.

L’Ivan ha rebut assessorament en l’elaboració del pla d’empresa per al seu projecte, ha assistit a diferents tallers al MolletHUB i ha participat en diferents sessions per iniciar-se en Instagram com a empresa i mantenir una estratègia amb un calendari de publicacions i stories per tal de mantenir un ritme d’activitat que permeti anar creixent de manera orgànica a Instagram.

Si tu també vols participar en les sessions d’emprenedoria al MolletHUB, les formacions disponibles o si necessites assessorament per donar forma al teu projecte, avisa’ns i et donarem dia i hora per assessorar-te.