Laia Llinàs: intèrpret professional amb una web feta per atraure clients

La Laia Llinàs, originària del barri de Santa Rosa, a Mollet del Vallès, és intèrpret certificada de conferències i antropòloga lingüística. Treballa de manera autònoma i amb altres empreses del sector per abordar projectes nacionals i internacionals oferint els seus serveis de consultoria, traducció i interpretació.

El Mollet Hub ha contribuït amb aquesta jove emprenedora molletana en l’assessorament fiscal, l’elaboració del seu projecte d’empresa, els tràmits per donar-se d’alta com a autònoma i recentment amb el suport estratègic per la transformació digital en vendes.

Us presentem la seva pàgina web per entendre com d’important és per al seu negoci.

www.lbinterpreting.eu

Sota el domini web www.lbinterpreting.eu la Laia ha creat una pàgina web que descriu no només la seva experiència professional i curricular, sinó que també inclou una crida a l’acció als seu públic objectiu descrivint els serveis que ofereix.

La web consta de 4 seccions ben diferenciades al menú superior on es distribueixen els seus continguts web. Cada secció conté uns continguts específics (tant textos com fotografies i imatges).

La web consta de 4 seccions ben diferenciades al menú superior on es distribueixen els seus continguts web. Cada secció conté uns continguts específics (tant textos com fotografies i imatges).er què fa la Laia, pot llegir sobre ella i veure la seva fotografia i a més se li ofereix accés directe a un actiu molt important a la seva feina: la veu.

www.lbinterpreting.eu

Durant la navegació s’inclouen també alguns elements de crida a l’acció (CTA Call-To-Action) adreçats a facilitar el contacte entre el públic i l’empresa d’una manera senzilla. Un dels objectius web és la generació de nous leads (potencials clients), als quals se’ls hi ofereix la possibilitat de reservar una primera reunió virtual.

Per a una treballadora autònoma com la Laia, una pàgina web és més que un portfolio de serveis, es tracta també de la seva targeta de presentació virtual, el lloc de referència on clients i potencials clients poden consultar informació addicional.

La pàgina web és doncs l’element de transformació digital que ajuda a l’empresa a posicionar-se a Internet, a generar valor i a atraure nous clients. Aquest element digital es complementa amb la presència de la Laia a la xarxa social per excel·lència: Linkedin.

Laia Llinàs – LBInterpreting

www.lbinterpreting.eu

www.linkedin.com/in/laiallinas/

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.