L’Atelier Fotogràfic de la Verònica. Un estudi de foto i vídeo professional al centre de Mollet

La Verònica és una nova membre de la Comunitat Mollet HUB que ha aprofitat els assessoraments individuals de l’equip, les formacions i les trobades per fer xarxa, formar-se i fer créixer el seu projecte.

Ara, l’Atelier Fotogràfic és ja una realitat i trobareu el seu estudi al C/ Gaietà Ventalló, 72, ben bé al centre de Mollet del Vallès. La Verònica ha treballat amb l’equip del Mollet HUB un pla d’empresa i el model Canvas per determinar els seus valors, el públic objectiu i les característiques dels seus serveis.

L’Atelier Fotogràfic és un espai dedicat a la fotografia i el vídeo professional per altres emprenedors i empreses que necessitin una adequada imatge que representi el seu negoci i serveis, per parelles que necessitin un reportatge pel seu casament, per famílies, parelles i també per retrats i fotografies d’animals de companyia. Té un públic molt divers al qual ofereix diferents serveis amb un aspecte en comú: l’atenció i la preparació individualitzada de cada sessió.

L’Atelier Fotogràfic i les xarxes socials.

La Verònica sap que les xarxes, Instagram en concret, s’ha convertit en un pilar fonamental per les emprenedores que, com ella, busquen maximitzar la visibilitat de la seva marca, donar a conèixer els seus serveis i generar nous clients. Gràcies a la seva dedicació, temps i recursos i als assessoraments individuals i formacions en les que ha participat al Mollet HUB, la Verònica ha posat en marxa un canal a Instagram: @atelierfotograficlaveronica Us convidem a seguir-la en el seu dia a dia!

Un dels aspectes més destacats de la formació i aprenentatge continu de la Verònica és la seva immersió en l’eina (Instagram) i en altres recursos que l’ajuden a construir el perfil, com ara el seu propi equip d’edició de fotografia i vídeo el qual domina. Per la Verònica, l’eina és un aparador virtual que funciona les 24h del dia i que a més és també un canal efectiu de comunicació amb els seus clients. Aparador que a més complementa digitalment amb l’existència d’una pàgina web de nova creació, feta gràcies als fons de Kit Digital que, com a emprenedora, va sol·licitar per construir-se una pàgina web.

La història de la Verònica és un testimoni de l’impacte transformador de l’ús de les TIC en els petits negocis que veuen en aquesta eina gratuïta la possibilitat de generar noves oportunitats professionals.

La determinació de la Verònica i la seva actitud vers les TIC són peces clau per la seva transformació digital i els objectius que s’ha fixat en el seu pla d’empresa. Si tu també vols aprofundir en la utilització d’Instagram o si necessites replantejar-te el teu projecte, contacta amb el nostre equip. Aprofita també les formacions disponibles i inscriu-te, les trobaràs en aquest enllaç a Formacions.

L’Atelier Fotogràfic – Gaietà Ventalló, 72

a Internet  www.fotografialaveronica.es

a Instagram @atelierfotograficlaveronica

T’esperem al Mollet HUB (Av. Jaume I, 32)

Segueix-nos a @mollethubinnova a Instagram per estar sempre al dia en formacions i actualitat que podria ser del teu interès.