Natura i Salut a Mollet. El camí cap a la digitalització comença per les agendes.

La Lola és la propietària de Natura i Salut, un establiment al centre de Mollet del Vallès, a la rambla Nova 42 dedicat a la salut i el benestar. Ella és assessora nutricional i ofereix a més serveis d’estètica natural, medicina xinesa i teràpies energètiques.

Els seus serveis estan orientats a oferir un model de vida saludable als seus clients, per tal que aquests puguin complir els seus propis objectius en nutrició i salut. Ho fa mitjançant eines, pautes i tractaments específics per a cada client.

La seva pàgina web ha estat a més feta a través del finançament que va rebre com a sol·licitant del Kit Digital. Amb aquesta subvenció va aconseguir una web que fàcilment la posiciona a Mollet del Vallès en el seu sector econòmic i que representa, en un espai digital, els seus serveis i valors com a empresària.

La seva relació amb els clients és sota reserva i aquesta, fins fa poc es realitzava de la manera més tradicional: en format paper mitjançant una agenda.

I és evident que un dels reptes més comuns per a moltes empreses tradicionals en el sector de la salut, la nutrició, l’estètica o la perruqueria, ha estat la gestió de cites i compromisos. Anteriorment, l’empresa de la Lola, Natura i Salut, es recolzava en una tradicional agenda en paper per portar un registre detallat de totes les cites dels seus clients. No obstant això, aquest mètode presentava limitacions en termes d’accessibilitat, actualització i capacitat de compartir informació de manera eficient entre els membres de l’equip.

Registra’t a Google Calendar per utilitzar aquesta eina gratuïta.

L’assessorament en transformació digital es va convertir en un punt clau per iniciar aquest canvi. Amb el suport adequat i la implementació d’eines digitals, l’empresa va poder migrar cap a un sistema de gestió de cites en línia, triant Google Calendar com el seu aliat principal.

Els avantatges d’aquesta transformació van ser notables des del principi. L’accessibilitat remota va permetre a la Lola i als seus empleats accedir als seus horaris previstos pels clients des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, facilitant la programació de cites i la gestió del temps de manera més eficient. A més, la possibilitat de sincronitzar Google Calendar amb altres dispositius i eines de productivitat va augmentar la flexibilitat i la integració de tasques.

Vista de la pàgina web de Natura i Salut: www.naturaisalut.org

La història de la Lola, de Natura i Salut, és un exemple inspirador de com l’adaptació a les solucions digitals pot generar un impacte significatiu en l’operativitat i l’experiència del client, marcant el camí cap a un futur més eficient i connectat.

Si necessites implementar un sistema d’agenda digital a la teva empresa, amb un calendari compartir entre companys i clients i sincronitzat entre els teus dispositius, vine a veure’ns.

T’esperem al Mollet HUB (Av. Jaume I, 32)

Segueix-nos a @mollethubinnova a Instagram per estar sempre al dia en formacions i actualitat que podria ser del teu interès.