Delícies Cianna, el somni de la Noemí es transforma en una realitat a Mollet del Vallès

Comença una aventura empresarial molt dolça i pròspera per la Noemí, que ha obert un espai nou a Mollet del Vallès, Delícies Cianna, des d’on prepara els pastissos personalitzats, cupcakes i altres dolços dels encàrrecs dels seus clients.

La Noemí prepara totes les elaboracions en cadascun dels seus encàrrecs i ofereix a més un nivell de creativitat excel·lent que complementa amb l’opció de personalització. La serva oferta en pastisseria va més enllà de l’elecció de la temàtica, perquè es permet personalitzar el gust del pa de pessic del pastís, els colors, el farciment, la mida i fins i tot l’alçada.

La Noemí, amb una experiència destacada en l’elaboració de pastissos, ha sabut fer de la seva afició una professió, transformant els somnis en una realitat econòmica que avui en dia ja és visible en el seu local i que des del primer minut ja acceptava encàrrecs de tot tipus.

Amb el suport del Mollet HUB ha pogut validar la seva idea de negoci, elaborar un pla d’empresa i executar el càlcul de viabilitat financera per poder fer, també amb el Mollet HUB el pas d’alta d’autònoms necessari per dur a terme l’activitat econòmica.

D’altra banda, la Noemí ha participat també en diferents jornades formatives sobre innovació i cocreació en espais i assessoraments en digitalització per posar en marxa eines TIC que l’ajuden amb l’organització dels clients i les vendes i fan del seu petit comerç una peça més competitiva.

El seu perfil d’Instagram ja està en marxa @deliciascianna i manté una estratègia de publicacions continuada amb la que comparteix les històries del seu dia a dia i les publicacions que serveixen per atraure l’atenció de possibles clients i fidelitzar als actuals suggerint propostes cada cop més creatives.

Gràcies als seus continguts, tant en fotografies com en Reels, els clients i clients potencials es poden fer una idea del ventall de pastissos i les opcions de personalització que es poden demanar. No us perdeu el seu Instagram (@deliciascianna)

Si com la Noemí teniu un projecte i necessiteu suport en el desenvolupament, podeu apropar-vos al Mollet HUB i participar en qualsevol de les sessions programades en formacions de diferents àmbits, demanar una visita amb un tècnic especialitzat o participar en les jornades del “Camí per Emprendre amb Èxit” on convidem a tothom que vulgui emprendre un nou projecte a participar.

Us hi esperem!

Delícies Cianna (@deliciascianna)

C/ Palau Solità i Plegamans, 7 – Mollet del Vallès