‘Cuantum Breaker Shop’ és la nova botiga friki al centre de Mollet del Vallès

Cuantum Break Shop és la nova botiga friki al centre de Mollet del Vallès.

Jocs de rol, merchandising d’Anime, Manga, sèries i cinema dels anys 80, figures i objectes de regal, productes d’alimentació asiàtica, partides de rol setmanals i molta fantasia; és el que arriba al centre de Mollet del Vallès.

Cuantum Break Shop és de les obertures més recents de Mollet del Vallès que han rebut el suport del Mollet HUB en el procés de creació d’empresa i assessoraments. El seu propietari és en David, un jove emprenedor molletà apassionat de les sèries, els còmics, els videojocs i el rol que ha decidit fer del seu hobby un negoci.

Aquest jove empresari va començar el seu camí per emprendre en una de les sessions setmanals amb l’equip d’orientació professional del Mollet HUB i va desenvolupar les peces amb les quals el seu hobby va passar a ser un negoci. Amb el suport adequat, en David:

  • Va estructurar el seu projecte en un pla d’empresa i en un Canvas, que va complementar amb un estudi financer per conèixer la viabilitat econòmica del seu projecte.
  • Es va crear una estratègia de publicacions a les xarxes socials, les quals sap que són una part fonamental en la tasca de difondre i comunicar les novetats del seu negoci i tots els seus esdeveniments relacionats amb les partides de rol. La transformació digital de les activitats de màrqueting

Vista de l’interior de la botiga amb una selecció de productes de merchandising,

Ara, la seva botiga és una realitat a Gaietà Ventalló, 34, un dels carrers de vianants del centre de Mollet del Vallès. A l’interior trobareu diferents articles agrupats per temàtica i la possibilitat de consultar-li qualsevol dubte al respecte.

Vista de la publicació d’Instagram a @mollethubinnova amb l’anunci de l’alta del nou negoci amb el suport de l’equip del Mollet HUB.

Vista de la publicació d’Instagram a @cuantumbreakershop l’anunci de la inauguració de la botiga i l’agraïment a tots els assistents a l’esdeveniment.

Vista de la publicació al portal de notícies Som Mollet sobre la nova botiga a Mollet.

Si, com en David, voleu posar en marxa un negoci i necessiteu suport en el desenvolupament del projecte, podeu sol·licitar ajuda a l’equip i inscriure-us a les sessions setmanals del Camí per Emprendre.

El vostre projecte comença al Mollet HUB!

Av. Jaume I, 32 – www.mollethub.cat

Seguiu a Cuantum Breaker Shop a:

C/ Gaietà Ventalló,34, Mollet del Vallès | @cuantumbreakershop