Obre un nou centre de ioga a Mollet, arriba Slow Yoga

Vista de la pàgina web de Slow Yoga, a www.slowyoga.es

Mollet del Vallès ja té un nou espai de ioga a l’avast dels amants d’aquesta disciplina originària de l’Índia. Una experiència que aporta equilibri, benestar físic, mental i espiritual i que a més ajuda i convida a relaxar-se i meditar a qui ho practica.

Slow Yoga és el projecte de la Laura, emprenedora molletana especialista en la pràctica de ioga i que ja ha obert les portes del seu centre i penjat la programació de les sessions que des del mes de juliol se celebren cada dia a l’Avinguda Rafael Casanova 51 de Mollet, a prop del parc de Can Mulà.

El nou centre de ioga presenta una proposta dedicada a trobar l’equilibri i l’harmonia, amb un calendari que setmanalment ofereix propostes de diferents estils de ioga, nivells d’intensitat i en diferents horaris per arribar a un major públic.

En el seu camí per emprendre, la Laura va aconseguir transformar la seva idea de negoci, convertir-la en un projecte i finalment transformar-la en una activitat econòmica real; que, amb el suport de l’equip del Mollet Hub va comptar amb:

  • L’avaluació de la idea de negoci amb la creació del model Canvas i la definició del públic objectiu, la seva proposta de valor i l’estructuració dels seus serveis, entre d’altres.
  • La generació del pla d’empresa i validació dels recursos disponibles per obrir Slow Yoga.
  • La simulació de la viabilitat econòmica del projecte.
  • El testatge de la idea de negoci mitjançant el servei d’enquestes a la borsa de testejadors del Mollet HUB.

Vista de la publicació a l’Instagram del MolletHUB amb l’anunci de l’alta de Slow Yoga.

Slow Yoga arriba a Mollet per difondre nova energia a la comunitat, facilitant un espai acollidor i de tranquil·litat capaç d’aïllar als seus membres de l’estrès de la rutina diària per endinsar-se en la pràctica del ioga, respirar i trobar pau interior. I des del primer dia, la Laura és capaç d’arribar al seu públic amb una estratègia de Transformació Digital que inclou:

  • Una autogestió de les seves pròpies Xarxes Socials, com l’Instagram. Que ella mateixa s’organitza i gestiona per crear continguts, programar-los i generar més visibilitat.
  • Una posada en marxa d’un perfil de Google Business optimitzat, per incrementar el seu posicionament o SEO local i així aparèixer en les recerques a Google.
  • Un perfil de Whatsapp Business optimitzat, que inclou configuracions com les autorespostes o les dreceres de text per gestionar la seva comunitat de socis i potencials clients que van demanant informació.
  • Una pàgina web que inclou la informació essencial del seu negoci, fotografies, calendari d’activitats i tarifes per completar la informació disponible.

Si tu també vols emprendre i transformar la teva idea de negoci en una empresa, visita’ns al Mollet HUB i junts farem el camí per emprendre. Sol·licita més informació contactant amb el nostre equip i rep tot l’assessorament que necessites per posar en marxa el teu projecte.

I si t’agradaria practicar ioga i conèixer aquest nou negoci:

  • Visita a la Laura a Slow Yoga, a l’Avinguda Rafael Casanova, 51
  • Segueix-la a Instagram @slowyoga_mollet