Obre el Celler de l’Àvia, el nou espai gastronòmic al Mercat Municipal de Mollet

A l’avinguda de la Llibertat, a Mollet del Vallès, trobareu el Mercat Municipal, espai on recentment ha obert les portes la parada d’en Toni. Allà hi trobareu un espai gastronòmic dedicat als vins, caves, licors i cerveses seleccionats amb gran detall. Un espai que disposa d’una selecció de productes molt cuidada, que ofereix també degustacions i tasts organitzats en petits grups i que es complementarà perfectament amb els altres productes d’alimentació que trobareu en aquest mercat.

El Celler de l’Àvia és un nou membre de la Comunitat Mollet HUB que ha sabut utilitzar els recursos formatius en noves tecnologies per implementar-los en el seu projecte i digitalitzar el seu negoci.

Durant el 2023, el seu projecte ha estat agafant forma gràcies a l’assessorament individualitzat de l’equip del Mollet HUB i les formacions TIC a les quals l’emprenedor es va presentar.

Amb el suport del Mollet HUB, el Toni ha pogut emprendre incorporant:

  • Una identitat visual validada amb l’equip, amb un logotip i colors adaptats als seus interessos i els del seu públic objectiu.
  • Assessorament individualitzat per a un pla estratègic de transformació digital, avaluant la proposta de la botiga, les plataformes socials on projectar-se, els continguts, etc. Així com les directrius bàsiques d’organització a les xarxes socials.
  • Els coneixements assolits en les diferents formacions del Mollet HUB destinades a emprenedors i empreses amb els que ha posat en marxa el seu WhatsApp Business, ha estrenat posicionament al cercador de Google amb Google Empresa i ha posat en marxa un perfil a Instagram adreçat al seu públic objectiu.

El posicionament o SEO local, un element essencial en un establiment de nova apertura.

El SEO local és un tipus d’optimització en la recerca a cercadors com Google, que ajuda a petits negocis i establiments de tota mena a ser trobats en recerques orientades a un determinat àmbit geogràfic. Un dels beneficis més importants del SEO local a cercadors és aparèixer en les primeres posicions en la recerca que els usuaris facin a Internet. De manera que quan necessitin els teus productes o serveis tinguis una posició predominant respecte als teus competidors.

En el cas d’en Toni, en tractar-se d’un negoci nou que encara no tenia xarxes socials en marxa, ni pàgina web, havia de tenir un espai digital on poder compartir informació essencial sobre la seva botiga: nom, horaris, telèfon, adreça, fotografies, informació de producte, etc.

Amb l’assessorament corresponent en posicionament local es va crear una fitxa de Google Empresa per al seu negoci i un cop publicada per Google, el posicionament va ser immediat amb recerques com “botiga de vins a Mollet”.

Captura de pantalla de Google Maps amb els resultats amb la recerca
“Tienda de vinos en Mollet” realitzada als pocs minuts de donar d’alta el perfil d’empresa
Esquerra, captura de pantalla del perfil d’El Celler de l’Àvia i a la dreta cartell que
s’ha creat amb un codi QR específic per convidar als clients a deixar una valoració en el perfil de Google

Per tal de generar notorietat entre els resultats, mitjançant l’eina de disseny fàcil Canva i amb les indicacions de l’equip, el Toni ha pogut crear un cartell que ha situat en la zona de caixa del seu establiment i amb el qual s’adreça als seus clients per demanar una valoració. El posicionament d’un perfil de Google Empresa es determina, no només per la rellevància segons la recerca realitzada, sinó també per la notorietat del perfil. El volum de consultes i interaccions en un perfil que s’ha optimitzat i també la quantitat i qualitat de ressenyes, poden ajudar a un perfil d’empresa a destacar per sobre dels competidors. D’altra banda, per completar el seu esforç en visibilitat i màrqueting, el Celler de l’Àvia ha obert un perfil a Instagram per poder comunicar les novetats del seu negoci, promocions i esdeveniments i començar a generar comunitat. El seu perfil està disponible a @elcellerdelavia

Captura de pantalla del perfil d’Instagram d’El Celler de l’Àvia disponible a @elcellerdelavia.

Si tu també estàs pensant a obrir un negoci a Mollet del Vallès i necessites ajuda en digitalització, adreça’t al Mollet HUB a l’Avinguda Jaume I, 32, i participa en les formacions o demana assessorament individualitzat.

Si vols visitar la botiga El Celler de l’Àvia, la trobaràs al Mercat Municipal de Mollet del Vallès, i la pots seguir a Instagram (@elcellerdelavia) per veure els seus productes i estar al dia de les seves novetats.