Alimentació l’Ely: Productes d’alimentació frescos i de qualitat amb un toc romanès.

L’Eliza Denisa Ureche, és una jove emprenedora de Mollet que ha posat en marxa una botiga d’alimentació especialitzada en fruites i verdures amb venda d’embotits, conserves, begudes, refrescos i dolços.

Al maig de 2022 l’Eliza va trobar un negoci en traspàs al centre de Mollet, dedicat a la venda de productes d’alimentació típics de Rússia, i es va posar en contacte amb Mollet Hub per a que, des del servei de Reempresa, se li donés assessorament en el procés de cessió del local. Se li va acompanyar en tot el procés de compra-venda (redacció del contracte, suport en les negociacions, signatura de la documentació corresponent), es van fer els tràmits per donar-se d’alta com a autònoma així com també en el procés de sol·licitud del canvi de nom de la llicència d’activitats a l’Ajuntament de Mollet.

La botiga ven fruites i verdures selectes, del temps, de proximitat i de gran qualitat que compren a diari als seus proveïdors, la qual cosa fa que sempre ofereixen fruita i verdura fresca. També ofereixen fruits secs, refrescos, granissats, begudes i a tot això li afegeixen el toc del seu país d’origen, Romania, amb la venda d’embotits, dolços i alguns productes típics.

Alimentació l’Ely és una botiga de queviures i del segle XXI que ofereix tots aquells productes que qualsevol família pot necessitar en la seva vida quotidiana i alguns que poden ser més difícils de trobar!

Eliza Denisa Ureche – ALIMENTACIÓ L’ELY

Instagram: @eli_alimentació https://www.instagram.com/p/CfJDtnYrgHw/

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.