SEOK Mollet és el nou gimnàs de taekwondo, ioga i pilates de Mollet

Obre un nou centre esportiu a Can Pantiquet amb activitats esportives per a tota la família en unes instal·lacions renovades i dirigides per una nova emprenedora, la Vanessa Panadés.

L’emprenedoria en femení és un dels pilars de creixement de l’activitat econòmica en el municipi, un esperit de superació de reptes, de noves possibilitats i d’assoliment d’objectius que cada dia agafa més força. La Vanessa va acudir als serveis d’emprenedoria del Mollet Hub amb una idea clara: volia muntar els negoci dels seus somnis al voltant de les arts marcials, el ioga i el pilates.

Assessorament tranversal al servei de la ciutadania en la posta en marxa d’un negoci:

La Vanessa va començar el seu camí per emprendre amb els assessoraments dels tècnics del Mollet Hub per arribar a la confecció d’un pla d’empresa i pla financer previs a l’alta i l’activitat del negoci.

Les emprenedores i emprenedors que vegin una oportunitat de negoci amb la que dur a terme una nova activitat empresarial poden demanar el mateix assessorament al Mollet Hub. Assessorament legal i financer, estratègies d’innovació i propostes de valor de servei i producte, formacions, assessoraments en transformació digital o servei de recerca de treballadors son alguns dels serveis que s’ofereixen.


Negoci nou amb els mínims en visibilitat ja en marxa.

Tot i que s’espera que ens el propers mesos, gràcies als ajuts en Transformació Digital del Kit Digital, SEOK Mollet estreni web, la Vanessa ha creat la seva empresa amb l’assessorament en transformació digital en vendes personalitzat.

En l’actualitat, SEOK Mollet:

  • Disposa d’un nom de domini propi i un correu d’empresa professional associats a www.seokmollet.com d’on ben aviat sorgirà la seva pàgina web.
  • Ha creat un compte d’Instagram Business per difondre informació sobre les novetats i activitats del seu centre pensant en els seus clients i ens els potencials. Es pot accedir al seu canal a www.instagram.com/seokmollet
  • Ha donat d’alta el seu negoci a Google Business, l’eina gratuïta de Google capaç de posicionar de forma gairebé immediata als negocis en un mapa, amb la informació essencial de la seva activitat (horaris, fotografies, adreça, ubicació i dades de contacte).
  • Ha fet una migració del seu compte de Whatsapp cap a un compte de Whatsapp Business on podrà atendre les consultes del seu negoci, configurar auto respostes pels missatges rebuts fora d’horari o fins i tot classificar totes les converses amb els alumnes i pares d’alumnes.

Una web fruit de la cocreació

La Vanessa, va participar també en la jornada “Planifica la web d’un negoci: dinàmica de co-creació de continguts”. En aquesta dinàmica presencial al Mollet Hub, es van mostrar els passos que calien seguir per planificar els continguts d’una web. Es va fer de forma pràctica i col·laborativa, participant entre els assistents en la co-creació de la futura web de SEOK Mollet, el nou negoci de la Vanessa.

Visita el nou centre esportiu de taekwondo, ioga i pilates.

SEOK MOLLET

Can Pantiquet, 36, Mollet del Vallès

Telèfon i Whatsapp 688408682

www.instagram.com/seokmollet

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.