Obre el nou Espai de Psicologia Maemuki a Montornès del Vallès

El nou centre estrena presència digital i pàgina web auto editable amb el suport del Mollet Hub i la Fundació .CAT.

Montornès del Vallès, una població del Baix Vallès amb una població de més de 16.000 habitants, compta ara amb un nou centre de psicologia sanitària centrat en aportar benestar i tranquil·litat, de la mà de la psicòloga Carlota Masferrer. L’Espai de Psicologia Maemuki es troba al ben centre del municipi, al carrer Lleida, 1 i obre de dilluns a divendres amb cita prèvia.

La Carlota Masferrer, psicòloga general sanitària i psicoeducativa amb més de 6 anys d’experiència, va començar el seu camí per emprendre i treballar de forma autònoma i amb el seu propi centre amb el servei d’assessorament a empreses del Mollet Hub.

Vista del despatx de l’Espai de Psicologia Maemuki

De manera conjunta, amb els serveis dels tècnics Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) el camí cap a l’emprenedoria va començar amb la creació d’un Pla d’Empresa i una revisió estratègica del seu projecte empresarial, abordant: estudi de mercat, anàlisi de la competència, estratègies de màrqueting i comunicació, propostes de creació de valor als serveis i revisió de la part financera per aquesta nova etapa en el seu propi centre.

Visa de a zona d’atenció infantil.

Transformació digital: la visibilitat dels nous negocis

Avançar cap a la transformació digital és avui dia el repte de molts negocis i projectes, es tracta d’un camí on s’ha d’anar pas a pas i realitzant accions fetes a la mida de les necessitats. En transformació digital convé, abans de llençar-se i destinar recursos de l’empresa, realitzar un anàlisi on s’estableixin quines necessitats es volen cobrir i quin retorn es vol obtenir.

Amb l’assessorament del Mollet Hub, la Carlota va decidir que el seu nou establiment sanitari necessitava obrir les seves portes amb una representació digital mínima consistent en:

  • La creació d’una web que fos senzilla en la navegació, amb la informació essencial del seu negoci, els serveis, la descripció i les opcions de contacte i disponible sempre en català i castellà.
  • La posta en marxa d’un canal d’Instagram Business per oferir als usuaris i als clients potencials una plataforma on distribuir les novetats del dia a dia, informació dels serveis i del negoci.
  • L’alta del perfil d’empresa nova a Google Business i la configuració d’una fitxa gratuïta que representarà la seva empresa al directori més conegut i utilitzat al món.
  • La creació d’un perfil de Whatsapp Business per interactuar amb els seus clients i potencials clients amb eines com l’auto resposta en els missatges que rep i la possibilitat de classificar converses.

Amb la creació del seu perfil de Google Business, els potencials clients poden trobar els seus serveis de psicologia fàcilment al cercador de Google, dirigir-se al centre i llegir les ressenyes.

Una web accessible i senzilla feta amb Fundació .CAT

Aprofitant el conveni de col·laboració entre el Mollet Hub i la plataforma web de Fundació .CAT (www.elteunegoci.cat), la Carlota va reservar el seu domini “.cat” per al seu negoci amb un servei de hosting per desenvolupar la seva web i tenir una bústia de correu d’empresa.

La iniciativa elteunegoci.cat ofereix la possibilitat de crear un lloc web que presenti els negocis d’una manera molt senzilla i intuïtiva, i en català. Es tracta d’un programa adreçat a tots els petits negocis que no tenen presència digital i en català.

L’Espai de Psicologia Maemuki ha triat el seu domini, creant un compte d’usuari per accedir al constructor web que la plataforma posa a disposició dels usuaris.

El resultat és una pàgina que la pròpia Carlota és capaç d’editar en els dos idiomes en que es troba disponible i que s’ha indexat perfectament al cercador de Google.

La plataforma Elteunegoci.cat ofereix als usuaris un paquet que inclou, per 36€ l’any, un domini .cat, un compte de correu, una web feta amb un constructor de WordPress, l’accés a plantilles i l’acompanyament i resolució de dubtes per part del seu equip d’atenció.  

Pots reservar la teva primera visita a Maemuki:

Espai de Psicologia Maemuki

Carrer Lleida, 1
08170 Montornès del Vallés, Barcelona

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.