L’Antic Forn, l’espai d’elaboració artesanal, obre al centre de Mollet del Vallès

L’Antic Forn Taller

Aquest any ha obert al carrer Rafael Casanovas número 12, al davant del Parc Can Mulà, un nou forn de pa tradicional i artesà amb un espai reservat per la degustació i el cafè.

L’Antic Forn es caracteritza per la utilització de proveïdors de proximitat del Parc Agrari de Gallecs, per exemple. El seu objectiu és oferir al client un producte únic, que ha estat elaborat de forma artesanal i amb una matèria prima d’alta qualitat.

L’espai on s’ubica ha estat construït des de zero i presenta una decoració d’època amb un gran aparador de productes i un espai amb taules i cadires al final.

Els seus propietaris i socis son en Xavier i la Cristina, que van rebre al Mollet Hub l’assessorament individual per elaborar el Canvas i la proposta de valor del seu futur projecte. Aquest exercici ofereix als emprenedors un esquema molt visual dels punts principals del seu model de negoci, amb espais que ubiquen en un taulell informació sobre el públic objectiu, l’ADN o posicionament com a marca, el valor diferencial, els canals de venda, etc.

En Xavier i la Cristina, propietaris i socis de l’Antic Forn

D’altra banda el pla d’empresa va ser també un element necessari per obtenir el certificat de viabilitat de la seva idea de negoci i optar així per un descompte en la llicència d’activitats que expedeix l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Els emprenedors que obren nous negocis en el territori tenen a la seva disposició l’assessorament dels especialistes del Mollet Hub en el procés d’obertura de nous negocis que impliquin l’obtenció d’una llicència d’activitats. Aquest assessorament ofereix als emprenedors una subvenció de fins al 75% de la taxa de la llicència municipal.

Us animem a seguir a l’Antic Forn al seu canal d’Instagram i visitar-lo al A l’Avinguda de Rafael Casanovas número 12.

L’Antic Forn Taller a Instagram
Avinguda de Rafael Casanova, 12

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.