City Dog Mollet: Un nou concepte de perruqueria Canina a Mollet

La Corina Guerrero, nascuda a Uruguai i molletana d’adopció, és veterinària i perruquera canina.

Entrada City Dog Mollet

Durant un temps va treballar en consultoris veterinaris i donava suport a l’anterior propietària del local que tenia un autorentat de mascotes. Al novembre de 2021 la Corina es va posar en contacte amb Mollet Hub per a que, des del servei de Reempresa se li donés assessorament en el procés de cessió del local. Se li va acompanyar en tot el procés de compra-venda (redacció del contracte, suport en les negociacions, signatura de la documentació corresponent), es van fer els tràmits per donar-se d’alta com a autònoma així com també en el procés de sol·licitud de la llicència d’activitats a l’Ajuntament de Mollet.

La Corina ha transformat un local dedicat únicament a l’autorentat de mascotes, en una perruqueria canina i consulta veterinària. El negoci consta d’una màquina d’autorentat de mascotes, on la clientela ve sense reserva d’hora i pot banyar a la seva pròpia mascota introduint monedes en la màquina. A més es realitzen banys i arranjaments de pelatge amb reserva de dia i hora.

A tots els serveis de bany o bany amb tall de cabells, se’ls realitza també tall d’ungles, neteja d’oïdes i buidatge de glàndules.

El fet que la Corina sigui veterinària permet que, en cas de detectar alguna patologia a la pell, pugui administrar el tractament adequat per resoldre el problema. Tanmateix pot fer vacunació i/o venda de medicaments veterinaris, així com xampús i sabons adequats per la pell de les mascotes ateses al centre.

Com a aspecte innovador, als gossos que atenen al servei de perruqueria se’ls col·loca en finalitzar un mocador en el coll (estil bandana), que s’emporten de regal a casa.

Corina Guerrero Falken – CITY DOG MOLLET

Instagram: @citydogmollet

Facebook: https://www.facebook.com/people/CityDog-Mollet/100076414605500/

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.