Dones emprenedores de Mollet: obre Café Nicolle al barri de Santa Rosa

A l’abril de 2022 va començar el seu projecte empresarial la Nicolle. Al barri de Santa Rosa, al carrer Via Ronda número 73, va obrir Café Nicolle.

Es tracta d’un nou bar cafeteria que obre durant tot el dia i que ofereix esmorzars, begudes i dinars amb entrepans i degustació de tapes variades. La seva propietària, la Nicolle, compta amb experiència prèvia en el sector de la restauració.

El projecte Café Nicolle va començar amb una visita al Mollet Hub i l’interès de la Nicolle per començar un projecte empresarial propi. El nostre equip tècnic li va oferir un assessorament individual on l’emprenedora va presentar el seu projecte. Al mateix temps, va rebre informació sobre què suposa ser treballadora autònoma i com funciona l’obtenció de les llicències d’activitats en el municipi de Mollet del Vallès.

La Nicolle signant l’alta d’autònoms al Mollet Hub

En un segon assessorament especialitzat va rebre les indicacions per realitzar un pla d’empresa i un pla econòmic financer. Aquests documents, elaborat de forma conjunta per l’emprenedora i l’equip tècnic, van servir per testejar la viaibilitat del seu negoci.

Amb el plantejament testejat i un resultat favorable en la idea de negoci, la Nicolle va ser donada d’alta com a treballadora autònoma pel mateix equip del Mollet Hub.

Podeu seguir les seves novetats al seu compte d’instagram @nicollecaffe o visitar-la al barri de Santa Rosa.

Café Nicolle – a Instagram @nicollecaffe

C/ Via Ronda, 73 de Mollet del Vallès

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.