Hestia. El naixement d’un centre d’estètica d’avantguarda a Mollet del Vallès

L’Ana i la Jèssica son dues sòcies que recentment han obert un centre d’estètica al centre de Mollet del Vallès. Es tracta d’un nou establiment a la ciutat que ha començat aquest mateix any en un espai innovador i construït des de zero a l’Avinguda de la Llibertat.

Us presentem el seu negoci: Hestia – Estètica de Vanguardia.

Entre els seus serveis destaquen els tractament facials, de llavis, ulls, celles i amb procediments totalment indolors i no agressius i innovadors. Les seves propietàries estan al dia en les darreres tècniques i les propostes més avançades per la seva clientela.

Aquesta parella de sòcies emprenedores va començar el seu projecte amb la presentació de la seva idea de negoci al Mollet Hub, el centre d’innovació i emprenedoria de Mollet del Vallès.

Les seves idees van prendre forma amb la realització del pla d’empresa i el pla financer, peces indispensables en el camí d’iniciació d’un nou negoci. En aquests documents els emprenedors aprenen a fixar els seus objectius i entendre la viabilitat financera del seu futur projecte, distingint els ingressos de les possibles despeses i minimitzant possibles riscos.

Al procés de validació econòmica del seu futur projecte, el Mollet Hub li va afegir l’assessorament en la creació de la forma jurídica més adient per al seu model de negoci. Els emprenedors que com elles ho desitgin, poden també donar-se d’alta d’autònoms o crear la seva societat limitada amb el nostre equip.

Us compartim algunes fotos del seu establiment i l’enllaç al seu compte d’Instagram desitjant molta sort a aquest equip d’emprenedores.

Hestia – Estètica de vanguardia

Av. Llibertat, 12, local 3 A-B de Mollet @hestia_esteticavanguardia

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.