Treballem visibilitat i proposta de serveis d’un nou negoci: Centre de Dia El Camí

La Núria es va adreçar al Mollet Hub i ens va explicar la seva idea de negoci. Volia obrir un centre de dia per a gent gran a Mollet del Vallès.

Desprès d’ajudar-la a desenvolupar el seu projecte i de validar la idea, la Núria va obrir el Centre de dia El Camí a Mollet del Vallès, és just a l’Avinguda de les Teixidores, 33.

Per tal de validar la idea, es va testejar i conversar amb possibles clients interessats en el servei. La Núria era conscient del paper de la innovació i el testeig per adaptar el negoci a les necessitats dels futurs clients.

La emprenedora va analitzar molt bé la competència (residències i casals d’avis) de Mollet, per entendre quines necessitats per part dels clients potencials no estaven ben resoltes. Va detectar que no hi havia cap centre de dia que únicament fos centre de dia, i que oferís un servei innovador i de qualitat a la gent gran.

Va començar a parlar amb clients potencials (familiars de gent gran que estaven interessats en inscriure al seu pare/mare a un centre de dia). La Núria va començar a testejar i a tenir en compte les converses amb aquests clients potencials per captar idees i anar desenvolupant la idea de negoci.

https://www.youtube.com/embed/J5qP_7c5Vy8

Transformació Digital – visibilitat de nous negocis.

D’altra banda, prenent consciència de la importància dels mitjans digitals i la visibilitat que poden oferir als petits negocis, va donar d’alta el seu negoci a Google My Business per aparèixer al mapa de Google quan la gent busques un centre de dia per la zona. Aquesta és una de les accions més recomanades per destacar la ubicació i serveis d’un nou establiment. Google ofereix un posicionament digital immediat i gratuït a les empreses que es donin d’alta. Des del Mollet Hub es va ajudar a l’emprenedora a optimitzar el seu perfil públic i fitxa d’empresa. D’aquesta manera va començar a rebre trucades d’interessats, i va conversar amb aquestes persones per començar a testejar la idea de negoci. Durant aquestes converses amb clients potencials, va detectar que tenia dubtes sobre quines opcions de tarifes i preus oferir, i sobre quins serveis havia d’oferir als usuaris del centre de dia. Des del Mollet Hub, li vàrem donar suport en realitzar un anàlisi de preus i en decidir quines opcions de tarifes s’oferirien en el centre de dia.

Amb la Núria també vam treballar la proposta de valor, el pla financer, i va fer un primer prototip en format text del contingut de la seva web.

El primer repte que es va marcar la Núria va ser obtenir interessats (Leads) abans d’obrir el negoci. A dia d’avui, el projecte ja és una realitat, i ja compta amb forces clients contents i satisfets.

Podeu visitar el seu centre de dia al centre de Mollet del Vallès

Centre de Dia El Camíveure mapa

Telèfon: 678 60 90 30

Avinguda de les Teixidores, 33

Mollet del Vallès

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.