Develstorm, serveis de programari i desenvolupament informàtic fets a mida

https://www.develstorm.com/

En Brian, desprès de rebre assessorament al Mollet Hub per d’acabar de perfilar la seva idea de negoci, va crear Develstorm.

Aquest jove emprenedor de Mollet del Vallès volia començar a oferir els seus serveis com a programador informàtic a empreses, i es va adreçar al Mollet Hub per començar a desenvolupar el seu projecte d’emprenedoria. Amb nosaltres va veure la necessitat de diferenciar-se dels competidors i de posicionar-se d’una manera diferent al que fan la majoria d’informàtics. Amb el suport i l’assessorament del Mollet Hub, en Brian va prototipar els diferents tipus de servei que volia oferir, per posteriorment testejar-ho amb els primers clients.  Va modelitzar el seu negoci utilitzant el model canvas, i va realitzar el pla d’empresa i el pla financer del seu projecte. Posteriorment es va traçar una estratègia de captació de clients.

https://www.develstorm.com/

També va ser assessorat sobre vies de finançament per fer front a les necessitats financeres del seu projecte.

Un cop  planificat el projecte i analitzat el feedback dels primers clients interessats, es va donar d’alta com a empresari individual i va adaptar el model de negoci, creant Develstorm. Actualment, Develstorm ja compta amb clients importants, i des del Mollet Hub seguim col·laborant i donant suport a Develstorm per que segueixi creixent.

Podeu fer una ullada a la pàgina web de l’empresa Develstorm seguint aquest enllaç https://www.develstorm.com/

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.