Alex Medina, el youtuber molletenc d’èxit amb milions de visualitzacions

L’Alex Medina és Youtuber expert en MBT Enduro, una disciplina de bicicleta que consisteix en realitzar descensos ràpids i arriscats per senders de muntanya. Ens els seus vídeos, mostra com baixa aquests senders, dona consells sobre com fer-ho amb la millor tècnica, i mostra les millors rutes. 

L’objectiu de l’Alex era seguir professionalitzant la seva activitat, potenciar el seu canal i marcar una estratègia per captar noves marques patrocinadores. Amb ell vàrem treballar la seva proposta de valor i el Model de Negoci a través del Model Canvas.

Amb l’Àlex van sorgir dos reptes:

  • Seguir creixent en seguidors al canal.
  • Millorar la qualitat dels acords de patrocini. 

Des del Mollet Hub es van transmetre possibles accions d’innovació oberta per potenciar el seu negoci. L’Alex va entendre a la perfecció com podia millorar l’engagement a través del testeig i la cocreació.

L’emprenedor va potenciar la comunicació bidireccional i la participació dels seus seguidors fent preguntes i enquestes a través dels seus comptes d’Instagram i Youtube, preguntant quins continguts agradaven més. A més, l’Alex analitza les dades que generen aquests vídeos per testejar i provar nous tipus de contingut.

L’Alex Medina ha fet participar altres nois aficionats al MTB Enduro en alguns dels seus vídeos realitzant rutes, i ha col·laborat amb diferents youtubers relacionats amb el món del MTB Enduro.

Col·laboració amb Marcelo Gutiérrez – Tècnica MTB https://www.youtube.com/watch?v=5z1vcYez3-c

Amb l’Alex, que es va donar d’alta com autònom al Mollet Hub, seguim col·laborant. De fet ha participat en dinàmiques de col·laboració amb altres emprenedors del territori.

https://www.youtube.com/embed/68cDGFBwbvgwbvg

Podeu seguir el seu canal i subscriure-us seguint aquest enllaç.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.