Llumum: un projecte web pel benestar emocional i l’autoconeixement

La Carmen Espin és veïna de Mollet del Vallès i té més de 30 anys d’experiència en serveis orientats a les persones. El seu objectiu és acompanyar als seus clients en l’autoconeixement i el benestar emocional a través del seu mètode propi.

Com a treballadora autònoma, ella mateixa és la seva pròpia comercial i necessita eines que l’ajudin a captar l’atenció de potencials clients i visibilitzar la seva tasca i empresa. La Carmen considera que la pàgina web és una part fonamental del màrqueting i la comunicació dels seus serveis, amb l’afegit que no només els ofereix de forma presencial a Mollet, sinó que també té consulta online.

Les empreses que digitalitzen els seus serveis (oferint consultes virtuals, per exemple) o els seus processos (el màrqueting i la comunicació digital) poden implementar l’ús de les TIC en el seu dia a dia amb la finalitat d’esdevenir més competitives. Les TIC ajuden a les empreses a millorar l’eficiència i eficàcia dels seus processos, estalviant temps i recursos.

Amb l’assessorament de transformació digital ofert pel MolletHub, la Carmen Espin ofereix els seus serveis en una pàgina amb uns objectius que defineix de la següent manera:

  • Visibilitzar el seu perfil professional i trajectòria.
  • Oferir els seus serveis i teràpies.
  • Descobrir el mètode i els beneficis que aportarà en funció de la tipologia de clients als qual s’hi adreça.
  • Oferir informació sobre els seus serveis, característiques i preus.
  • Enllaçar la web amb les vies de contacte ben visibles per tal de rebre sol·licitud d’interès i contacte directe de potencials clients.

Al Mollet Hub complementem l’assessorament de continguts digitals i estratègia amb formacions específiques en diversos elements propis de la transformació digital, ajudant al teixit comercial del municipi amb la seva competitivitat i proposta de serveis i productes als ciutadans.

Ja pots visitar la web de la Carmen Espin i el seu projecte de benestar emocional per a tots al portal www.llumum.com

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.