‘Centre Dietètic Teresa Pons’ aposta per la transformació digital amb l’ecommerce i les xarxes socials

Des de 1976, el Centre Dietètic i Herboristeria Teresa Pons, ven des de Gaietà Ventalló, 9 a Mollet del Vallès, remeis naturals d’herboristeria, complements naturals i suplements de cosmètica i salut per la bellesa i el benestar dels seus clients.

Es tracta d’un establiment tradicional que va començar en l’anterior generació, amb la Teresa Pons, i que ara lidera la seva filla, també de nom Teresa. La Teresa ha sabut mantenir la cartera de clients i augmentar-la, expandint la seva visibilitat amb un catàleg de productes molt ampli i un servei de venda online.

Teresa Pons conserva en les dues versions del seu negoci, la física i la digital, la seva identitat i valors, comprometent-se amb una oferta de productes naturals, de gran qualitat, amb producte amb segell propi (sota la marca Teresa Pons) i un servei d’atenció al client especialitzat i a punt per a un assessorament individualitzat.

Ara, a través de la botiga online disponible a www.saludteresapons.com ofereix el seus productes més enllà del nucli de Mollet; a tots els països de la Unió Europea, amb preus més competitius i un sistema ràpid de preparació i enviaments de comandes.

L’adaptació de la botiga física a un entorn de venda online li aporta:

  • S’amplia l’abast de públic objectiu definit per la marca. Amb usuaris arreu de tot el territori europeu que poden realitzar per igual les seves compres, amb mitjans de pagament fàcil com les targetes o el Bizum.
  • Major disponibilitat i menys despeses per cada venda realitzada, doncs l’estoc està virtualment disponible i durant les 24 hores del dia. S’ofereix major disponibilitat i flexibilitat en la decisió de compra, afavorint l’augment de comandes.
  • Flexibilitat en la organització, perquè la web li ajuda a control l’inventari i estoc que es mostra online, per actualitzar-lo fàcilment, canviar informació o aplicar nous preus.
  • Ampliació de les oportunitats de venda, perquè pot fer venda creuada i recomanar productes que es poden comprar de forma conjunta perquè es complementen.
  • Un anàlisi de dades que es recullen fàcilment sobre cada producte i client. Es determina el número de visualitzacions de producte, número de cistelles realitzades, número de compres i l’historial de cada client. Aquest coneixement augmenta les oportunitat de millora i venda de productes i ajuda en la presa de decisions.

Tot i ser una petita botiga, Teresa Pons des de Mollet del Vallès, competeix amb les grans marques i botigues de l’Estat al sistema de publicitat de Google Shopping i diferents marketplaces. Complementa el seu negoci online amb un sistema d’anuncis que li permet posicionar els productes en les recerques relacionades amb el que ven.

L’establiment Teresa Pons, com a membre de la Comunitat Mollet HUB ha sabut aprofitar els recursos formatius a l’abast del conjunt d’empreses del territori per rebre assessoraments individuals en TICs per implementar en el seu negoci. A més d’assistir a tallers de fotografia per les xarxes socials, planificació de continguts i altres recursos que es plantegen trimestralment al web www.mollethub.cat i des de qual es poder realitzar inscripcions.

El seu negoci es projecta a més a les Xarxes Socials a través d’Instagram amb un perfil representatiu de la botiga física i la online, on es comparteixen les actualitzacions sobre productes.

Amb l’equip del Mollet HUB, la Teresa ha rebut una auditoria del seu perfil @saludteresapons, una estratègia per mantenir un compte dinàmic i molt visual, consells per l’aplicació de la seva identitat de marca en les publicacions del dia a dia i algunes pistes per mantenir el seu compromís d’atenció al client en aquest mitjà social.

El Mollet HUB de l’Ajuntament de Mollet posa a disposició de les empreses del territori un equip de professionals especialitzat en innovació, digitalització i xarxes socials, per assessorar i donar eines per que els comerços puguin tenir autonomia i millorar la seva competitivitat.

T’esperem!

Visia la botiga online de Teresa Pons a www.saludteresapons.com i el seu Instagram a @saludteresapons Trobaràs la botiga física a Gaietà Ventalló, 9, Mollet del Vallès