The Hall Hair, el nou centre de bellesa innovador que segueix les últimes tendències

La Rosa Maria de la Rosa es va adreçar al Mollet Hub fa dos anys. Ella és empresària, té un saló de bellesa a Barcelona, i es va adreçar al Mollet Hub perquè volia obrir el seu primer centre a Mollet del Vallès.

El seu objectiu era fer créixer el seu negoci i va escollir Mollet com el municipi on obriria el seu nou local, The Hall Hair. Al Mollet Hub, com a centre especialitzat en assessorament i suport a persones emprenedores, ens enorgulleix poder col·laborar amb persones com la Rosa en fer créixer les seves empreses.

https://www.instagram.com/reel/Cq7h_F1q9HF/

Des del principi, ens vàrem adonar que la Rosa era una persona molt compromesa amb el seu projecte i amb una gran visió de futur. Ella va decidir compartir el seu projecte amb nosaltres i vàrem treballar junts el seu pla d’empresa, que li va permetre veure la viabilitat econòmica del seu projecte, identificar els riscos i oportunitats, i establir un pla d’acció concret.

Desprès d’assessorar a la Rosa sobre com tramitar la llicència d’obertura del local, va obrir el seu local la primavera del 2021. Des de llavors, hem estat en constant contacte amb la Rosa, que ha assistit a diferents assessoraments i formacions en innovació i transformació digital, per l’assoliment de noves competències digitals i per una estratègia a les seves xarxes socials, que amb la creació de continguts i fotografies l’ajudin a visibilitzar el seu negoci.

Desprès de dos anys d’activitat, i tot i que el negoci funciona molt bé, la Rosa ha decidit tornar a innovar i canviar de local a Mollet del Vallès. El nou local li permetrà créixer a nivell de facturació, oferir una experiència més amplia, i arribar a més clientes. El nou local ja està obert i es troba a la Plaça Major, numero 20.

El nou “The Hall Hair” és un saló de bellesa especialitzat en serveis de coloració i salut capil·lar que segueix les últimes tendències. Per seguir aquestes tendències i millorar contínuament, la Rosa sap que ha d’anar innovant i adaptant-se als seus clients. És per això que sempre testeja i parla amb les seves clientes per obtenir idees i feedback.  A més, The Hall Hair compta amb un equip format i expert en coloració que entenen les necessitats dels seus clients.

Segur que The Hall Hair seguirà sent tot un èxit!

En definitiva, ens alegra haver estat al costat de la Rosa en aquest nou pas en la seva carrera com a empresària. Molta sort!

Segueix-los a l’Instagram @thehallhair