Sagar Fitness, entrenaments personals i emprenedoria en femení al centre de Mollet

La Sandra és la propietària d’un nou espai dedicat al benestar i la salut al centre de Mollet del Vallès. Trobareu el seu negoci d’entrenaments personals, assessorament nutricional i venda de productes de nutrició esportiva a la Rambla Pompeu Fabra, 28.

Amb el suport de l’equip del Mollet HUB ha pogut assessorar-se sobre tot el que cal per emprendre i obrir un establiment a Mollet del Vallès i posar en marxa una estratègia digital per atraure nous clients amb les xarxes socials.

En aquest punt, es precís recordar que, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix als emprenedors i emprenedores que vulguin obrir un local comercial, un descompte en la taxa de la llicència d’activitats quan es tramita un pla d’empresa i d’assessorament amb l’equip del Mollet HUB, tal i com va fer la Sandra. Per sol·licitar més informació només cal contactar amb l’equip del Mollet HUB per demanar un assessorament i emprendre.

Sagar Fitness és, a més, un nou exemple d’emprenedoria en femení a la Comunitat del Mollet HUB i aprofitarem aquesta menció per presentar-vos aquest establiment i destacar els seus punts forts en digitalització en un negoci que fa ben poc que ha començat.

La Sandra, després d’anys d’experiència i d’estudis relacionats amb la preparació física i la nutrició esportiva, ha decidit obrir al municipi un espai dedicat a cuidar dels seus clients i ajudar-los amb els seus objec1tius nutricionals i d’entrenaments.

La seva proposta consisteix principalment en la venda de serveis d’entrenaments personals que es comercialitza, on els usuaris gaudeixen d’una sala privada i preparada amb tot el que cal per realitzar els exercicis. El seu servei d’entrenaments es complementa, a més, amb la venda de productes de nutrició esportiva en el mateix local i el servei d’assessorament nutricional.

Sagar Fitness, utilitza les xarxes socials per fidelitzar i atraure nous clients, i combina l’atenció als seus usuaris amb les TIC per fer sessions online i seguiments en les rutines i les pautes nutricionals.

Els beneficis que el seu compte d’Instagram Business li suposa, amb una estratègia específica per a

  • Fer difusió de continguts relacionats amb la seva empresa, els seus valors, els serveis d’entrenaments i assessoraments, i els seus productes. A més utilitza els diferents formats que aquesta plataforma li permet: publicacions, stories i reels.
  • Li permet oferir un servei d’atenció al client i al client potencial a través del sistema de missatgeria d’Instagram, des d’on s’inicien converses per donar informació sobre els serveis i productes amb l’objectiu d’acabar convertint-se en usuaris.
  • Fa publicitat d’algunes de les seves publicacions. Pot segmentar el públic objectiu, escollint els interessos, sexe, edat i ubicació i rellançar algunes de les seves publicacions per obtenir un major nombre d’impressions i impactes per augmentar la visibilitat.
  • Utilitza les estadístiques d’Instagram, l’eina Insights del seu perfil, per esbrinar quines publicacions li funcionen millor i quines no i poder corregir errors en la seva estratègia de publicacions.

El Mollet HUB de l’Ajuntament de Mollet disposa d’un equip de professionals especialitzats en digitalització i xarxes socials, capaç de proposar una estratègia de xarxes socials i donar eines per que els comerços puguin tenir autonomia i millorar la seva competitivitat.

Podeu consultar més informació del negoci d’aquesta nova usuària a la Comunitat Mollet Hub visitant: