Comerços tradicionals i amb ecommerce: el cas de Joguines Escuin, oberta al 1960

Les germanes Ruth i Yolanda Escuin son les propietàries d’un dels negocis de més tradició a Mollet del Vallès, la coneguda botiga de joguines situada a l’Avinguda Jaume I del municipi. Es tracta d’un comerç tradicional, obert al 1960 i que durant les darreres dècades ha anat ampliant la seva oferta de productes. Avui en dia Joguines Escuin va més enllà de les joguines, oferint entre d’altres, material per l’escola, trofeus i copes personalitzades, disfresses o bicicletes per infants i adults.

Ara, amb l’arribada del mitjans digitals i l’expansió del comerç online, disposen d’un ecommerce amb tots els seus productes i catàlegs disponibles les 24h al seu web www.escuintoys.com. Una pàgina web des de la qual maximitzen els seus canals de venda i arriben a un major públic, realitzant operacions amb clients per tot el territori nacional.

La seva, és una web autogestionable i de fàcil navegació als dispositius mòbils, que indexa els seus productes al cercador de Google, permet dur a terme un seguiment de l’estoc que ofereixen online i de totes les comandes i revisar la informació dels perfils de client que es van generant.  

A Joguines Escuin han desenvolupat a més una manera senzilla de classificar i descriure els seus productes, combinant aquesta informació amb un suport d’atenció al client també per canals digitals, doncs reben i gestionen consultes a través de Whatsapp Business.

Completen la seva presència digital amb les publicacions que organitzen setmanalment al seu perfil d’Instagram des del que anuncien les novetats i les campanyes relacionades amb el seus productes.

La Ruth i la Yolanda continuen amb el seu compromís en Transformació Digital aprofitant els recursos del Mollet HUB per rebre assessorament en gestió de botigues online, us del Canva per la creació de publicacions i aspectes bàsics sobre gestió de Xarxes Socials.

A més, han sol·licitat la subvenció per la digitalització dels fons europeus Next Generation EU que, mitjançant el Kit Digital, aviat proveiran un sistema de facturació electrònica més avançat.

Si vols formar part de la Comunitat Mollet HUB i digitalitzar processos al teu negoci, contacta amb l’equip tècnic per un assessorament. Tens a la teva disposició també una selecció trimestral de formacions presencials i online disponible a www.mollethub.cat/eformacions

Transforma Digitalment el teu negoci. T’hi esperem.

Mollet HUB – Av. Jaume I, 32 – 08100 Mollet del Vallès

Envia’ns un Whatsapp si vols demanar un assessorament.