Nou comerç físic i online: Grupo La Clave AOVE obre a Mollet una botiga especialitzada en oli d’oliva

Recentment la Teresa ha obert a Mollet del Vallès una botiga especialitzada en oli d’oliva i vins. La botiga es troba al c/Espanya nº 8, just al costat de la Plaça Prat de la Riba i ofereix una experiència de compra que inclou la possibilitat de fer tasts abans de fer la compra.

La Teresa ofereix serveis de venda al detall i a l’engròs, tant en la seva botiga física com en la seva pàgina web, sota el nom comercial de Mi Niña AOVE, que és un ecommerce que li dona la oportunitat d’atendre comandes d’arreu del territori nacional, ampliant així el seu públic objectiu i millorant la seva competitivitat com a empresa. Disposa d’un servei d’enviament a domicili i a més ofereix la possibilitat de recollir les comandes al seu establiment per aquelles persones que es vulguin estalviar les despeses d’enviament.

La botiga Grupo La Clave AOVE és l’exemple que molts petits comerços segueixen en els casos de Transformació Digital, on aprofiten la incorporació de les TIC (noves tecnologies de la informació i la comunicació) en el seu negoci per millorar els processos de comercialització i venda dels seus productes.

En aquest cas, la Teresa ha rebut assessorament de l’equip del Mollet HUB per conèixer i formar-se sobre:

  • La millora de la seva visibilitat en les recerques de Google, per posicionar la seva botiga física amb un bon ús del servei dels perfils de Google Empreses; des del qual pot mantenir una fitxa del seu negoci, descriure’l, afegir informació i fotografies de la botiga, enllaçar-lo a la pàgina web, atendre dubtes i contestar les valoracions dels usuaris i seguir les estadístiques de consultes del seu perfil.
  • L’aprofitament de Whatsapp Business per oferir un servei d’atenció al client i postvenda. Es una eina gratuïta que ha instal·lat al seu mòbil d’empresa i que és alhora una forma fàcil i accessible per als seus clients i per a ella mateixa. Una eina de treball que li permet ordenar les converses, oferir respostes automàtiques i fer el seguiment de les comandes.
  • L’assessorament en el circuit de venda i gestió de la seva pròpia botiga online, on s’han analitzat els continguts i el procés de compra de la pàgina oferint-li possibilitats de millora en l’experiència de venda online.

La Teresa és a més un membre actiu de la Comunitat Mollet HUB i participa en les formacions i tallers presencials de l’equip, que l’ajuden a entendre i incorporar les TIC en el seu dia a dia. A més, li han concedit la subvenció de Kit Digital, amb la qual té previst incorporar durant aquest any un servei d’estratègia i gestió de les xarxes socials que no li suposarà cap cost i amb el qual millorarà el seu posicionament i visibilitat com a botiga especialitzada en oli d’oliva verge extra.

Us animem a vistar-la i a formar part de la Comunitat Mollet HUB per emprendre amb el suport de tot l’equip.

Grupo La Clave AOVE

Botiga especialitzada en Oli d’Oliva Verge Extra

c/ Espanya, 8

www.miniñaaove.com