Arriba Mindful Mollet, un espai de millora física i emocional a través del mindfulness 

La Fredes Valera es va adreçar al Mollet Hub fa un parell d’anys, quan va començar a desenvolupar la seva idea de negoci. Volia crear un negoci amb l’objectiu d’acompanyar a les persones, de manera individual o grupal, en la cerca per aconseguir benestar interior i desenvolupar la millor versió d’elles mateixes.  

Va començar a oferir tallers i sessions de mindfulness col·laborant amb un altre centre, el qual li llogava un espai per a fer les sessions.

Durant un temps, va anar promocionant els seus tallers i validant la seva idea de negoci. Durant aquesta etapa, la Fredes va testejar i analitzar les necessitats dels seus clients. D’aquesta manera, va anar adaptant i perfeccionant les seves sessions de Mindfulness. Això ho va fer oferint algunes masterclass gratuïtes sobre mindfulness.

Aquestes masterclass eren com una primera versió o prototip d’una sessió, i servirien com a testeig i cocreació, ja que parlant amb els assistents, obtindria informació important per acabar de dissenyar les sessions definitives.

Finalment, i desprès de validar la seva idea de negoci, va decidir obrir el seu propi centre i va crear Mindful Mollet, un centre de mindfulness i benestar personal. La Fredes es va donar d’alta d’autònoma al Mollet Hub.

El centre ja compta amb molts clients satisfets que gaudeixen de les seves sessions de coaching individuals i grupals.  El centre es troba al Carrer de Portugal, 28 de Mollet del Vallès.

Al Mollet Hub vàrem acompanyar a la Fredes en tot el procés de desenvolupament i testeig de la seva idea de negoci. A través del model canvas  i el pla d’empresa, es van analitzar les necessitats dels segments de clients i es va ajustar la proposta de valor del negoci a aquestes necessitats.

La Fredes també ha participat en moltes sessions grupals i tallers de co-creació al Mollet Hub, col·laborant amb altres persones emprenedores i empresàries. També ha assistit a sessions que tenien com a objectiu donar resposta a alguns reptes, com per exemple els relacionats amb la comunicació digital o l’experiència de compra dels negocis de Mollet.

Per una altre banda, també s’ha assessorat sobre digitalització i sobre la sol·licitud del Kit Digital, una bonificació per autònoms que volen millorar la digitalització del negoci.

Des del Mollet Hub, seguirem col·laborant amb Mindful Mollet per seguir creixent i millorant plegats.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Mindful Mollet:

Carrer de Portugal, 28 de Mollet del Vallès
Facebo0k
Instagram