Neix Aguada Jewels, el nou ecommerce de joieria artesanal amb peces úniques

Una emprenedora crea una nova societat, participa en una dinàmica d’innovació oberta i rep assessorament en Transformació Digital per fer créixer el seu negoci i millorar la seva competitivitat.

Aguada Jewels és un nou exemple d’emprenedoria en femení que ja forma part de la Comunitat MolletHub. Aquesta botiga tradicional amb seu a Parets del Vallès, ara també online, és la proposta de la Pamela, una emprenedora que ha vist en la seva passió per la joieria una oportunitat de negoci.

Amb l’assessorament legal de l’equip tècnic del Mollet Hub Aguada Jewels ha formalitzat l’alta i la creació de la seva forma jurídica com a Societat Limitada (SL). L’emprenedora va començar el camí per emprendre i materialitzar la seva idea de negoci seguint les passes i recomanacions tècniques, per arribar a constituir la seva pròpia empresa mitjançant consultories individuals.

Els serveis encaminats a l’alta i la creació d’empreses son la primera part del camí a recórrer. En aquesta etapa s’elaboren documents importants, com el Pla d’Empresa i el Pla Financer que determinaran les característiques del model de negoci i la previsió d’ingressos i despeses a les que s’enfrontarà l’empresa un cop estigui activa.

Aguada Jewels participa també en els processos d’innovació oberta que l’equip tècnic dinamitza amb l’objectiu d’incorporar millores en el procés de negoci i la creació i venda dels productes per tal d’afegir valor i diferenciar-se de la competència.

La naturalesa del seu model de negoci, una botiga física i online al mateix temps, és un exemple de Transformació Digital en vendes molt comú.

Un dels objectius de la Transformació Digital és la utilització de les noves tecnologies per millorar processos i tenir empreses més competitives amb una gestió més eficient i eficaç dels seus recursos. Els comerços que inclouen les plataformes digitals com a nou canal de distribució dels seus productes online requereixen d’un gran esforç tècnic i econòmic en la seva posta en marxa i en el seu manteniment, però els beneficis són evidents: el seu públic objectiu s’amplia (ara ven els productes a tot el territori nacional) i el seu horari d’apertura per realitzar vendes ara és més ampli (doncs obre les 24 hores del dia), entre d’altres.

La seva pàgina web (www.aguadajewels.com) recull una classificació de tots els tipus de productes de joieria artesanal i els mostra en un format àgil i fàcil on es descriuen les característiques de cada producte i les fotos, per poder afegir-los còmodament a la cistella i formalitzar la compra.

Completa la seva presència online amb canal a Instagram on es mostra el dia a dia de l’empresa, el procés de fabricació i el catàleg de productes.

Des de Mollet Hub us convidem a seguir el nou projecte digital d’aquesta emprenedora i a participar en les sessions d’assessorament legal i de transformació digital que podéssiu necessitar si també voleu muntar un negoci online.

Podeu consultar la botiga online a: https://aguadajewels.com/

Podeu seguir Aguada Jewels a Instagram @aguadajewels

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.